reede, 3. märts 2017

"Roaldi nädal"


Päriselt ka ...
Alatasa on kuulda tõsieestlaslikku käginat teemal, kui nõme ja kasutu on üks või teine kohalik saade.
Seekord ikka pidage hoogu - saade pankrotistunud eestlastest : ja kuskohast veel saavad inimesed teada, et nad ei ole oma muredega omapead? Ühiskonnas, kus rahatu olemine on häbiasi?

Julged inimesed need, kes lubasid end saates intervjueerida ...
Oh seda külakäginat ...
Eks mullegi on ära märgitud, et ise rahatu aga ei piinlik ega midagi, isegi inimestega julged rääkida ja paremat tööd otsida ! Jube lugu eks ??
Mulle teeb hulka nalja see ajas arenemata jäänud inimeste arvamine, et enda vaeseks kuulutamine on häbiasi - piinlik peaks olema, silmad maha ja tänulik iga võileiva eest ... Eks muidugi, vastavalt olukorrale, tänulik olemine on oluline, aga tänulikkus ei ole alandlikkuse sünonüüm!!

Ja näe, ühe asja julgen ikkagi ära märkida - kullakesed, nii mina kui ka need nn. Saatusekaaslased ... Me jaksame kõigele vaatamata ülal pidada ka koduloomi - meil on vedanud, et on nii truud sõbrad meil ... Tõsi on muidugi, et meie koeral meiega ei ole kindlasti vedanud ... Kurb.
Aga seeläbi paistab jälle, et tegelikult on meil kõigele vaatamata vedanud 👼

Teine asi veel, millest meie ühiskond ei taha aru saada : kui pahasse olukorda satuvad pereinimesed on veel mingi lootus aga kui palju on neid kellel pole suguseltsi selja taga seismas?
No ma olen kuulnud, et selliseid kas " pole olemas" või need " pole normaalsed " ... Inimesed, mõelge ometi ... 😯


Kommentaare ei ole:

... me ei ole täna need, kes me olime eile - me ei ole homme need, kes me oleme täna! Ja parem oleks - kui sa ühel päeval avastad, et oled...