reede, 24. märts 2017

Oi hommikust !

Selle nädala viimane reede !
Tasub üleelamist - ei, see vahetustega töö ei ole ikka päris elamine ... See viib mõtted ikka sinna, et milleks sa seda teed? 
Raha pärast?
Asjade pärast?
Teostuse või lihtsalt tööl "käimise" pärast?
Et oleks midagi teha ja "külakombe" kohaselt - oleks koht, kus naabrite ja sõpradega asjatada saaks terve pika päeva ...

See ei sobi ...
Hea küll - ma ise olen omale tekitanud suure finantsmiinuse aga seda peaaegu võõrastele/peaaegu sugulastele jagatud nutsu puudust ei kompenseeri see, kui ma hangin asju selleks, et nad olemas oleks aga ise koju ei jõuagi!
Samas jälle - võlg on võõra oma ...
Võetud võlad tuleb tasuda ja mitte elamise arvelt, vaid selle kõrvalt pigem...
Hale on natuke, et sel ajal kui oleks olnud vaja töölkäimist hõlpsamaks ja üleelatavamaks muuta ei saanud endale midagi lubada, sest kellegil oli sinu teenistust rohkem vaja ... Hale, et inimene nii rumal on, et peab teiste vajadusi ülemaks kui enda oma ... hale, et keegi elab siiamaani sellest, et lihtsameelsete käest pappi välja petta - ja milleks? Mitte selleks, et oma elu korda seada, vaid et ale-müükides maha laristada, "ennast hästi tunda", "võõrast vara nõrkemiseni", jne. - klassika.

Aga halamine aega tagasi ei keera ja kellegile midagi tagasi ei anna ...
Ja kas peakski?


Kommentaare ei ole:

... me ei ole täna need, kes me olime eile - me ei ole homme need, kes me oleme täna! Ja parem oleks - kui sa ühel päeval avastad, et oled...