pühapäev, 30. aprill 2017

God of the green,
Lord of the forest,
I offer you my sacrifice.
I ask you for your blessing.

You are the man in the trees,
the green man of the woods,
who brings life to the dawning spring.
You are the deer in rut,
mighty Horned One,
who roams the autumn woods,
the hunter circling round the oak,
the antlers of the wild stag,
and the lifeblood that spills upon
the ground each season.

God of the green,
Lord of the forest,
I offer you my sacrifice.
I ask you for your blessing


laupäev, 29. aprill 2017

Rahulolu tuleb sellest, kui sa saad teha midagi, mis sulle meeldib. Rahulolu, lingvistiliselt ja sisuliselt, tähendabki seda - oled endaga rahul. Õnnelik, järelikult.
Rahulikud ja rahulolevad inimesed ei muretse. Oma kohustusi täidavad nad möödaminnes, teadmisega, et elu on tegelikult ilus, et selle nimel, et saada, tuleb midagi anda.
Ei ülepingutamisest ega mittemidagitegemisest ei teki rahulolu. Ajutine efekt, võibolla, aga selleks, et tulemust säilitada, peab siiski midagi ette võtma ...

Miks ma soiun jälle?
Sest ma olen kohutavalt solvunud kui "head inimesed" soovivad mulle "head elu", mis seisneb selles, et sa ise ei taipa istuda ja mittemidagi teha ...?
Ma ei tee niikuinii midagi! Istun ja märgin üles oma hädaldamisi, et oleks mingi pidepunkt, kuhu tagasi langeda enam ei või!
Istu ja puhka ... Tramaivõi ... MILLEST?!
Tegu on see, millel on tulemus. Sahmimine ei ole tegevus!
Jaa, ei olnud ammu kui kõrvalt vaadates minu, väikeste saavutustega tegemisi, kah sahmimiseks tunnistati.
Õigus. Aga eks see ole tunnetamise küsimus. Kui sa ise tead, et käid ja püüad peoga neid tegemata ja lõpetamata tegusid, mis muidu sooja sitana inimeste vahele maha kukuks ja edaspidise tähelepanuta jääks, on ju õigus sinu poolel, kui südametunnistus ütleb et see tegu oli tegelikult vajalik. Aga väga lihtne on ka selles sitas libastuda ja haiget saada, sest tegelikult ei ole kellegile tarvis, et sa nende jalgealust hariksid - inimesed elavadki eelduses, et shit is everywhere ...
Kui ma kusagil sahmerdan siis ma ikkagi eeldan, et piiratud võimaluste juures, saavutamata tegelikku eesmärki, saan ma ometi midagi enda jaoks või järgmiseks käiguks valmistudes, midagi ära teha. Ma arvan, et oleks loll niisama passida...
Aga maailm arvab, elu on puhkamiseks ja mida vähem sa teed seda vähem sa vajad.
Kes ei tahaks olla rohkem kodus aga palun väga - vahime siis näljaste nägudega üksteisele otsa ja laseme end elamisest välja tõsta maksmata arvete pärast : miks see mittekellegile ei meeldi?
Kõik, kes seletavad, et vaba päev on puhkamiseks ... palun, puhkame - meil on vist erinev arusaam puhkamisest? Selleks, et end lolliks magada ei pea oma elamist pidama - hooldekodudes saab seda päevast päeva teha, puhata.
Ja kui sa oled emane siis pead sa üldse lõpetama töölkäimise ja pidevalt koduvalves olema, et äkki tahab keegi keppi või kokkamist, ülejäänud ajal võid omaette hulluks minna, sest eneseteostamiseks ei anna sulle keegi vahendeid ja mõningatel juhtudel võib kodust lahkumine üldse probleeme tekitada ...
Kas see ongi siis elu?! Fuck off, siis on parem mitte elada!




Nii oli hommikul kell 5.
Praegu ... on jälle sügav talv.
Ja nii pead sina elama.
Fui.

Nohnii ... öös on asju.
Kõige ägedam on kesk linna jänesega kohtuda 👯

Üks asi, mis kindlasti vajas üles märkimist - siiski suutsin viia inimesi mõistmiseni, et omavahel kiunudes ei saa ka tervemat töökeskkonda luua ...
Igatahes nad kuulasid.
Kaks vahetust, naistenurgas.
Mis siis, et keskastme omad hommikust peale tujutud olid ...
Kahju, et ei saa neid kuidagi toetada.
Kahju kui mõni tuleb teinekord, toetust või kiitust jagama ja tormab peaga vastu ignorantsust ...
Ma tean, kullakesed, nad teevadki nii ... isegi vist mitte pahatahtlikult.
Kilbistuvad, enesekaitseks

neljapäev, 27. aprill 2017

Kuu loomine ...
Peaks midagi soovima?
Loogiline oleks ju ...
Tavapärane igatahes ... äkki saab teisiti ka?
Lihtsamalt kuidagi.

kolmapäev, 26. aprill 2017


Midagi mõtlemiseks, Mulle ... :
"Vana Veermets Karolin Kevend no näed, vastasidki ise ära - Seepärast ma pingutangi, väga.  Lõpeta kõigest jõust millegi saavutamine ja lase kinnismõttest lahti. Lepi teadmisega, et me ei tea kõike, ei saavuta kõike ega meeldi kõigile. Ja siis? Absoluutselt mitte midagi.  Ja mis kõige vahvam - me meeldime siis endale, kohe päriselt meeldime. Kohe nii, et teeks endale iga päev, iga tund, kandadeni pai ja ütleks, et hei, sul pole vigagi, kas tead.  Olen nõus, s-o üks raskemaid asju üldse, eriti kui oled kogu elu harjunud millegi nimel ja end alla surudes pingutama.  Pealegi sain seda teha vaid ropsuga, sõrmenipsust. Märksõnaks oli usaldus. Mitte usk. Usk on müstika. Usaldus on teadmine+miljon halli varjundit. Üks asi on teada, et jalakäijate foori nupu pidev vajutamine ei too rohelist tuld kiiremini foori, teine asi on seda Teada  ja jätta see nupp rahule. Usaldada ennast peale nupu vajutust, lasta mõtetest seoses nupu ja rohelise fooritule ja takistuste ületamisega lahti, olla vaimus juba seal, teisel pool teed, olla kohal.  V-o on meie seas meistreid, kes oskavad seda teha nautides nagu tigu kurvis või nagu jäisesse jõkke samm-haaval ujuma minnes. Aga luban oma kogemusest - hetkest, kui päriselt lahti lased, tulevad õiged küsimused ja koos nendega see - ahhaa, ma ju teadsin! - tundega vastused. Kes on seda kogenud, see teab, millest ma räägin. Siis on kulgemine kogemuse järgi Lihtne elu külluses.  Teadjatega suhtlemine on hea, olen nõus, aga kui jääda teadmisesse, et keegi tuleb ja päästab ja aitab, siis .. Ühesõnaga, Sa juba tead, mis elu see kedagi aina appi oodates on.  Valiku teed muidugi ise."

... ega ma ei jagagi maailmaga kõike selleks, et kõik teaksid minust kõike - te ei saa seda teada, mida ei tea ma isegi ...
Lontkõrvsena ma lihtsalt usun inimeste taktitundesse - ka sellesse, mida ei ole 😉

teisipäev, 25. aprill 2017


Üks päev korraga ...
Ilusat ööd.
Mul ei ole õigust kellegi eest otsustada.
Mul ei ole õigust kedagi kritiseerida.
Mul ei ole õigus kellegi teise eest elu ära elada.

Õiglane.

Aga te ärge torkige mind - ja mul ei ole teiega asja.
Aga te ärge tehke teistele kurja - ja mul ei ole teiega midagi jagada.
Te ärge tulge minu käest abi küsima, kui te ise ei ole olnud õiglased - sest mul on õigus keelduda ⚜

pühapäev, 23. aprill 2017



Kena hommikut jah! 💞

Või mis siin ikka - lumi, inimesed, uudised ...
Aga mul on vaba päev lõpuks : ehk rõõmustate koos minuga! 💗
Kole on möödas ja uued tahtmised ei ole veel elu keeruliseks teinud. Inimesed oma üleorganiseerituses ei märkagi, et puhata ei saa nädalapäeva järele... Selleks, et meel vaba ja vaim virge oleks on vaja palju muud kui et, kell kukkus ja kalendri järele on aeg... heh.
Täna sattus puhkus pühapäevale ja see on armas.
Ma olen väga tänulik.

Pisut kidiseda siis, jube fun - inimesed seovad puhkuse ja rahulolu ainult ja ainult söömaga ... ja siis ärksamad leiavad, et oi- oi : me oleme nagu Universumi nuumlambad !! 😀
Pere ühised hetked - ülekoormatud söömalauas, nädalalõppu kujutavad pildid ja pildikesed - üldjuhul kujutavad söömist, maiustamist, toitu ning isegi suvi on kujundlikult vaid suur sasliku-sööma periood! Ahoi!
Lollikesed, kes ei oska puhkust restos veeta vaid mere äärde või metsa lähevad - haahaa!
... Off the record - ma olen ikka imestanud, et edukad eide-sebijad viivad saagi kõigepealt söömale ja siis on nagu kõik kindel, lepitud ja allakirjutatud ...? Ja kõik?
Hea küll, et tänases majanduslikus olukorras, milla see palgalõhega võitlev emane ikka kohvikusse jaksab minna aga et müüdki ennast lihtsalt õhtusöögi või tasuta hommikukohvi eest ... ?
 ... Ok, ei kritiseeri, lihtsalt - maitse asi aga selline ... tähelepanek ... kummastav mõneti 😯
Eriti päevauudiste valguses : vallasisad, aasta emad, populistlikud poliitikud, pereväärtused?
Hulk hunnituid muresid ja globaalse tähtsusega probleeme ... kes kellega käib 😂😂😂 maakera on nagu üks suur Vaida küla ja loo siis omale mingit keskkonda.
Ahjaa, mõnedega jäi see teema poole peale - keskkond hakkab : vastavalt kordades läbitud loom- ja inimkatsetele, ikkagi seestpoolt peale .. endast väljapoole oskab igaüks "asju paika panna" enda eelistusi ja jõupositsiooni või keeleosavust mängu pannes.
Rääkida oskavad kõik.
Isegi minult saab hulga ideid ja mõtteid, kui ainult keegi kuulata viitsiks 😄 nali!
Endasse uskumine ja enda seest alustamine : enda tunnustamine ja tunnistamine - ei ole aga pooltki nii lihtne ja teisiti sõnadest teod ei saagi.
Vist. Kahjuks.
Tulge kõik kapist välja!!! On aeg 😋📣
Noh muidugi - teaduslikult on kinnitatud fakt, et iga sundus tekitab automaatselt protesti ... ja palju õnne neile, kes ainult protestidest elavad ...

Aga - fafafaa!
Meil siin on kaunis pühapäev ja absoluutselt mõnus mikrokliima - enda tehtud ja Looduse loodud👯!
Maailm ongi üks suur ime ja iga päev võiks olla nagu püha - päev! 🐞


laupäev, 22. aprill 2017

Üteldakse ikka, et - nagu metsa hõikad nii mets sulle vastu ... 


Võibolla - jama tegelikult, kui sa ikka ise oma juuri maasse ei aja ja enda ümber ruumi ei tee siis ...


reede, 21. aprill 2017

Vahel on päris tore kui on kellegagi rääkida, erapooletult.
Tõsi siis - kellegile ära rääkida, välja rääkida ... teine üle valada kõige sellega, mis sees käärima on läinud - palun vabandust selle eest. See võis küll väga raske olla taluda.
See-eest, õigesti valitud kuulaja on see, kes sinust kohe-kohe vabaneb : on temal kergem unustada ja üle elada ning sul endal ei jää sõltuvust ja klammerdumist.
Tore, et on maailmas nii palju inimesi.
Veel parem, et maailmas on ka neid inimesi, kes on valmis sind kuulama ka siis kui nad sinuga ühte meelt ei ole.
Ja ei peagi olema ju!
See, et sa saad oma asjad välja rääkimise käigus iseendale paremini selgeks mõtelda ja ära seedida, on suur pluss, loomulikult, aga veel parem oleks kui inimesed julgeks enam oma eriarvamusi välja ütelda - vestluses, vaidluses, selgub erapooletu tõde, tõesus.
Arvatavasti.
Igatahes kindlamalt kui elades allasurutult või üleolevalt, kellegile meeldida üritades või sarnasusi otsides ... mida iganes.

Jan eile oma standup'is : mõnedele on õnneks vaja ainult negatiivseid elamusi 😁😁😁
Just. Ma olen nii rumal, teised on kõik targad ja toredad - naerame iga lolli naljaga kaasa ... Eks.

neljapäev, 20. aprill 2017

Tänase päeva mõte - mulle :

Александр Шепс
Счастье — это когда утром хочется на работу, а вечером — домой.  "

Ainult mina tean, mis see minule tähendab - või siis , ei tähenda ... 🐞


kolmapäev, 19. aprill 2017

Raha ei ole õnn.
Raha omamine võib teha inimese õnnelikuks...
Sest raha on vahend. Mitte vahend osta endale õnne...
Vaid vahend millega kustutada mured oma elust.
Mittemuretsemine ongi õnn!

Muretu laristamine - sest ma saan - on lollus.
Mõtlematus - sõna ütleb enda eest kõik.



teisipäev, 18. aprill 2017


Waited for me ?

Hehee, ootate kommentaare? Ei.
Teate mis tunne on politseil kui ta on vangi pandud?
Hah. Täpselt.
Ja eks ma isegi olen patune ...

pühapäev, 16. aprill 2017

Kui ei oleks aegajalt tungivat vajadust kodust lahkuda, ei oleks ka tunda seda üüratut rahulolu kui lõpuks jälle koju jõuad. 💗
Shame on me.
Ma ikka ei suuda enda eest seista.
Kui palju sellest ka on seletatud - tegelikult ma ei ole piisavalt nagla.
Ikka tegelen hakkama saamisega mitte elamisega.



laupäev, 15. aprill 2017



Yep. Ma ei maga.
Ei puhka.
Isegi und ei ole.
Ja hommikul peab tööl olema.
Üleväsimus?
...lihtsalt nii palju vastuseta küsimusi.
...nii palju ütlemata sõnu.
...nii palju ... Misiganes. Keda huvitab.

reede, 14. aprill 2017











Mis kenad Munavõtted küll - paks lumi maas ja kann külmab!! Aga eks vahelduse mõttes ju võib nii ka ...
Kui uskuda muistseid "ürikuid" siis ega see ei ole seaduspärasus, et kevadpühade aegu peaks olema päriselt kevad :

Ja ehk ongi parem : ei pea toast välja asjatama eriti 🐤

Soovin siis ka kõigile rahulikke pühi ja puhkust!

neljapäev, 13. aprill 2017

Nojah, enne peaks üritama õigeks ajaks tööle jõuda ja siis alles määgima hakkama ... Tõsi.

Raske juhus.

Ja nüüd jääme kõik ilusti talveunne.



kolmapäev, 12. aprill 2017


On suur rõem kommenteerida, et kõigele vaatamata olen elus ja hinges!
Ükskord läheb ilm ka soojemaks ja ma kolin üle suvresidentsi ... mis meenutab, et lapselt tuleb raadio tagasi kaubelda ... näis.
16 aastat tagasi, 23.04. sadas lund ja tuiskas nii, et mu värskeltlaotud puuriit käis ümber ...
Järelikult on tänagi vara veel kevadesse vaadata - mida kõrgemale oma ootused kruvid, seda valusam on siis kui tegelikkus kohale jõuab - nii on ikka olnud, ei midagi uut selle päikese all ja ometi ei ole midagi katki sellest, et kõik on nii nagu on ...  kõik on sinu enda kätes. 🐞


Täielik kino, kõik hakkab jälle ringiga peale, nagu viimased 20 aastat. Et ka midagi kuidagi ei muutu.
Kord lendab kirves ülevalt alla siis jälle saetakse altpoolt vastu - tõeline Twin Peaks.
Jaa, ma peaks oma suu vahel kanna alla panema aga mina ei suuda vaadata, kui keegi ennast nahast välja võimleb, et midagi muuta aga kamp vahib tuima näoga vastu ja mõtleb, et mista jälle tahab?!
Kurat küll, kui on sama jutt kui eelmine ja üleelmine kord siis peaks ju juba vastused tulema hakkama?!
Lapsgi teab, kuidas ketukast viilida siis täiskasvanud ootavad vaikselt - milla tal üle läheb...
Vist ikka ei lähe. Mõni ei lase end provotseerida zombie-look'ist. Võibolla...

"Kui juba M. ära läheb siis on midagi ikka väga mäda..."

Maitea, minu arvamusliider see M. küll ei ole. Tal on oma elu, minul oma - minge jah, pikalt ühel kohal teenida ei olegi ju teab, mis edu märk, panen endalegi pahaks - eriti kui miskit kogu aeg teile pinda käib. 🙌
Ja siis on jälle häda, et ma ei sobitu kolleegidega ... ilmselt mitte siis - vahet ei ole : mina saan siit ära siis, kui ma sellesse kõigesse suudan rahulikult suhtuda ja ei lase end kaasa kanda iga .. noh, pseudojoraga.
Ma olen päris kindel.
Võti on arenemises, otsustamisest üksi on vähe, sest edasi peab ka elama, kahjuks küll - aga kui, siis heasti.
Elu on ju ilus? Eks?

Ainult et, aeg saab otsa ...
No kaua võib.

esmaspäev, 10. aprill 2017


Natuke meelelahutust ka :

" У вас просматриваются способности и наличие хорошей логики. Вы
обладаете яснознанием (не путайте с ясновидением), те есть. можете знать
многое наперед через логику своих рассуждений, что очень редко не
сбывается, и ошибки незначительные. При этом у Вас присутствует в
некоторые моменты некий авантюризм и даже рискованность, Вас ведут
некоторые силы и Вы таким образом добиваетесь своего.
Это очень хорошая способность позволяющая развить экстрасенсорную
чувствительность. Например к энергетике людей, к их проблемам и даже
возникающим простым вопросам.
Вы достаточно легко можете использовать это так называемое
сличительное видение. А работает оно так. Вы видя человека, можете
составить его психо-эмоциональный потрет находя в нем черты известных
Вам людей. При этом ошибки будут минимальны.
И еще один момент, Вам очень хорошо в таком случае заниматься
парапсихологией, сочитая экстрасенсорику и психологию."

No ettevaatust siis, pärast hakkategi uskuma 👼.


pühapäev, 9. aprill 2017


Mis ma oskan kosta ... olen omale paraja supi kokku keetnud ... ja ei tea, kas ma tahan sellest välja või peaks veel kõvemini kinni hoidma.
Muidugi tahan oma üritust lõpuni viia, sest kui miski siin maailmas esindab edenemist siis selle ma valin kindlasti.
Aga võibolla ei ole ma lõpuni aus ei enda ega teiste vastu?
Kindlasti ei ole ... Ja mis sa siis teistelt ootad.


Keegi arukas inimene lähikonnast on kunagi nimetanud, et: "tuli peaks põlema ühtlaselt, mitte kiiresti läbi põlema..." - enam vähem, kontekstist välja kisutuna.

Jaajaa, ma kuulan - mitteolulised detailid jäävad mulle väga hästi meelde, kui olulisteks tunnistada vaid mingeid akadeemilise taustaga teadmisi ...
Ma näen ja ma kuulen ja ma ei oska oma teadmistega midagi peale hakata - on ka tõsi 😂😂😂

Aga mul on nüüd ürguni.
Ja ma tegelikult kujutan endale ette, et ma täiesti tavapäraselt tegelen majapidamistöödega, kui sellist uimamist üldse millekski saab nimetada ... ja olles teadlik, et tegelikult ma jälle pingutan üle mingi "linnukese" pärast, et - tehtud - olen enda peale eriti pahane. Ilmselgelt ei ole vastumeeli tehtud asjadel mingit püsivat väärtust või tulemust.
Loll komme teha asju seepärast, et peab ... et keegi ei vinguks ... "Kas sa saad tule alla ühe tikuga?!" Sellist jama kuulsin ma viimati 20 aastat tagasi ... mine osta omale tulemasin! Perkele...

Õhtupoole, peale "Midsommeri mõrvasid" läeb silm selgemaks ... eks siis näe.




laupäev, 8. aprill 2017


Ja nii ongi -
üks korralik tööpäev mõistliku seltskonnaga on parim ravim nii tavapärase vingukiskumise kui ka igasuguse identiteedikriisi vastu : ja ongi mentaalne kuupuhastus ametlikult läbimängitud ja lõpetatud.

Ja aitab nüüd tööst! 💗

Natuke on puhkust ja nädalavahetust alles, kaifime.

reede, 7. aprill 2017


Väsinud olen.
Nagu läbinäritud ja välja sülitatud ⚛
Ja seda kõike ise iseendale.
Ei lase ennast häirida - töö aitab alati 😆
Peaaegu alati.

Iga kord mõtlen, et kui palju ja mida siia kirjutada saab.
Mitte, et mulle ei sobiks see, et loetakse aga, kui valusalt see mind jälle tabab kui kellegile midagi ei meeldi...
See keskkonna lugu ...
Aga võibolla peaks otsima sellise nurga olemiseks, kus sa tõesti kedagi ei sega oma mõtetega ... Samas jälle, kui palju neid peidus inimesi on iga päev meie kõrval?!
Ja nemad suudavad mängida, et nad ei mõtle teisiti.

Ma lähen nüüd puhkama: homme on tööpäev - jälle põhjus jalule tõusta ja ennast ületada.
Kisubki hullult vigisemiseks. 💞
Keskkonna mõjud 😎

Saaks pimedast välja juba päikese kätte, läheks tuju kah paremaks - te ei kujuta tegelikult ettegi.

Vingatus ... 😂😂😂😂😂😂👼

neljapäev, 6. aprill 2017


Esimene vastus on olemas.
89 päeva veel.
Mida sa külvad ...
Ilmselt olen ma kas täiesti hull või ...
Näis.

Minu lugupidamine - Ulvi Michelle Saar

Loodan, et mul on luba seda teksti jagada - endale mäletamiseks ja teistele tutvumiseks :

"Usalda vaid iseennast. 
S6jas pole kunagi v6itjaid.
Austa neid, kes Sulle kallid.
Ara otsusta teiste eest, mis neile parim..Sina pole nende syda, ega aju..veelvahem nende vajadused.
Ara soida teistest yle oma ylbe k2itumisega..tea, see tuleb Sinu ouele 250% tagasi.
Vaimsus pole korvuni naeratav suu, vaid ta vajab tarka juhti, kellel on oma kindlad sydamest tulenevad seisukohad.
Ara karda vahel naidata ust, kui kylaline on Sinu kodus yle piiri l2inud.
Kui arvad, et oled Vaimuses teistest peajagu yle, siis tea, Sa pole t9elist Vaimsust veel kohanud.
T9eline armastus koige Elava vastu naitab seda, kui paljudele Sa l2hed korda siin elus....
Toitvat k2tt ara kunagi hammusta, sest siis hammustab Sind n2lg.
N2ljane inimene on alati vihane, seega, pyya ikka oma fyysist h2sti toita, siis ta jaksab Sinuga ka vanaduses r99mu tunda.
Kui sydames on koik hylgehall, siis vota reisikohver ja mine r2ndama, tagasitulles oled palju paremas konditsioonis.
Paeva lopuks anna vabaks koik, nii head, kui halvad emotsioonid,
kogemused, tundmused, siis uus p2ev tuleb rikkalikum ja ehedam.
Elukiirteel vota vahelduseks hoog maha, siis n2ed ja m2rkad ka iseennast, ning seda, millises maailmas Sa elad.
Naudi igat hetke, mis t2idab Sinu sydame rikkalikult kyllusega, kuid ara j22 sellesse kinni, sest muidu uus ja palju suurem kyllus ei mahu enam Sinu sydamesse.
Ela nii, et p2rast Sinu siit maailmast lahkumist, m2letaksid teised Sinust vaid head, ning just see, et Sa olid/oled nende sydames alati, kui armastav kaasteeline, ustav s9ber, armastatud ja hinnatud r2ndaja, avitaja, arakuulaja ja muidu lihtsalt yks monusalt lahe inimene.
Ara karda ka oma negatiivset loomust v2lja n2idata, see on meie duaalne orgaaniline eluosa, muidu teised arvavad, et Sulle voibki p2he astuda,..ning, et oled 24/7 nagu pall palliv2ljakul, mida jalaga togida.
Tea, Sa oled kingitus koigi elus, kes Sind tunnevad ja kelle elus olid vaid viivuks. Vahet pole, milline on kingituse suurus ja l2ikega paber,..oluline on sisu.
Iga paev on ime, Sina ise oled ime igas paevas.
Vaata ja imetle..ara vihasta ..vaid imesta.
Kuniks elu, siis ela t2ie kirega, molgutada jouad siis ka , kui oled tagasi taevaavarustes.
Ah jaa..yks asi veel,..t9mba juhe seinast valja ja tee t2na midagi kasuliku enda jaoks,..mis Sind ikka p2riselt toidab ja mida Sul on ka vanaduses meenutada, ning oma lastelastega kohvikus muljetada.
Ela vabalt, pingevabalt.
Ulvi Michelle Saar 06.04.2017"

Tänud, et oled.♥

Tõesti on mõistlikum mõnikord vait olla - kas see just enesetundele kaasa aitab aga vähemalt ei lööda sea pähe maha, võibolla.

Päev on põhjalikult korda läinud :

Inimesed on närvi aetud - ma olen ikka nii loll, et ma ikka ei saa aru, et selles ei ole vahet kas sul on kergem oma tööd teha või teed nii nagu ikka ...
Mul õnnestus peaaegu lõhkuda kallihinnaline tööriist...
Ja ma sain jagu oma "kässarist" ... Nii et kärsahais taga...

Papá, kes sa istud kõige kõrgemal toolil - maksa palun meile meie igapäevast palka, mida me ei ole välja teeninud tänapäev' ja hoia meid eemal kurjast - võlanõudjatest ja maksuametist...
Aitähh.

Huvitav - kas keegi meist üldse on taibanud pisut tänulikkust üles näidata? Et "ia, et niigi läits"?
Hing sees ja leivapäts laual?
Või ongi see loomuvastane?
Siis ei saa ütelda, et kõik on sitasti?
Aga kui midagi ongi sitasti, siis me ei ütle seda, igaks juhuks, eks nad ise vaata...

Ega ma ka ei viitsi ööse kontoriukse taga kribida ... Keegi ikka peab siin näpuga järge, et kus ja milles ma eksin, või siis mitte ... Inimesi ei saa endale ju liiga ligi lubada.

Elu on ilus. Keegi pole ütelnud, et peaks liiga ilus olema.

teisipäev, 4. aprill 2017

Käisin loengus...
Õnneks peategelane mind ise ei blokkinud ... Küll aga tema protežee ... Aga see pole oluline ...
Millegipärast nad ikkagi kardavad.

Kõik on hästi, mulle meeldib sõnadeta suhtlus, sulle vastatakse enne kui sa oled sunnitud küsima ...

Aga keskkonnaga ei ole ka neil vedanud.

Vahel mulle tundub, et ma tõesti ootan inimestelt liiga palju. Aga võibolla ei oska ma veel kuigi hästi kuulata.

esmaspäev, 3. aprill 2017


Vahel ei ole päris kindel, kas ma mõtlen oma mõtteid või jätkan midagi päevakajalist ...
Vahel ei ole päris kindel, kas ma tunnen oma tundeid või haaran teelt kaasa kellegi tugevama emotsiooni ...
Vahel ei ole päris kindel, kas rõõm, mure, isegi valu on minu oma? Kas õpetussõnad käivad minu kohta või pean ma need edasi andma ... Kas ma õpin teiste vigadest või omastades teiste vaateid - teen ise uusi.

Kindel on, et kui ma ei või sügavuti minna, ei saa ma ka midagi edastada - kaob elekter, netiside või veel midagi...
Vahel kaovad ka inimesed, kellele mõte oli mõeldud...
Tahtsin küsida, kas hakkad kuhugi minema? Ja läinud ta ongi ... Mäekristall, hangi omale see, äkki on abiks.

Et tervis tuleks tagasi, peab talle koha tegema.
Katkisesse karpi ei saa panna asja, mida ei taheta kaotada. Kes teaks paremini.
Mina loomulikult pean hakkama trenni tegema ... Aga ma arvan, et see mõte ei ole ainult mulle ...
Tasa ja targu.


pühapäev, 2. aprill 2017












Positiivse meelelaadi arendamine või ümberlükkamine on mingi käesoleva hetke trend, tundub nii.
Tähtede seis, päikese asetus, tuule suund ...
Ebatäiuslik, ajutine, lünklik - nagi inimese mõtteviis ikka.
Kord Piibeleht peal ...

Üks huvitav asi on, et sügavalt positiivsed inimesed - siis need, kes teistele ette heidavad ülearust negatiivsust või need, kes leiavad end olevat positiivsed ... rohkem kui teised - absoluutselt KARDAVAD tegelikku ja siirast positiivsust.

Seletame lahti : positiivsus - rahu, naeratus, muretus võibolla. Negatiivsus - pähh, kisa, ülekeenud emotsioonid, vale ja pettus.
Need, kes üritavad neid poolusi lahutada on - minu arvates - endiselt samas punktis, kus lahutatakse head ja halba, musta ja valget, ilusat ja koledat, otsitakse taga perfektseid inimesi ja sündmusi, üritatakse sooritada suurepäraseid tegusid ... Ehk siis, eelmises ajaarvamises.

Pingutusega tehtud hea ei ole kunagi onnud hea.
Emotsioonidest tehtud halb ei ole kunagi näidanud kurjust. Perfektsus ... Misasi see üldse on ? Milleks?
Inimene on täpselt see kes ta on ja loomulikult teeb ta kompromisse, sest ei ela üksi maailmas.
Südamega mõtlemine ei tähenda kindlasti altruismi.
Pigem seda, et sa tead, mis teeb haiget ja sa ei tee ega soovi seda teistele, mis sulle ebameeldiv on. 💗


laupäev, 1. aprill 2017

Ma ei fänna emotsioone, ent tuleb tunnistada, et rõõm on inimesest lahutamatu emotsioon : selle järel trambib tuppa meelerahu ja rahulolu, kes kahepeale kasvatavad üles enesekindluse - kui see ka kehvade tingimuste läbi pikalt ei püsi, on põhjust loota, et iga järgmine kord saab pikem ja põhjalikum.
Samamoodi on kahtlus ei midagi muud kui emotsioon.
Ei pea vist pikalt seletama, kuidas pisike kahtlusevari oma suurte lõugadega suudab ära järada igasuguse rõõmu ja päris priske tüki enesekindlust otsa ludistada...
Täitmatu nagu ta on.
Ja kasvab ta ka hästi selle isukese läbi ennekõike.
Väga paljud ei tea, et saab aretada ka hübriide ... Panna rõõm ja rahulolu kasvama päris kahtlusepesa sisse. Sinna, kuskohast see kõige enam vohab ...
See on sama, kui panna roosipõõsas kasvama otse selge sõnniku sisse, lootes, et see sinna ära ei kõrbe ehk siis lihasööjaks lilleks ei arene ...
Ja ehk ongi olnud juhuseid ?
Oluline ei ole ju saavutus vaid teekond?
Oluline on hoida olukord kontrolli all ja olla valmis halvimaks?
Huvitav, kas keegi on kunagi üritanud olla valmis parimaks ? Võtke ennast kokku - ma saan homme miljoni? Ma olen valmis selleks, et ma ei pea homsest enam pingutama - üldse mitte - kõik tuleb vaevata kätte, kõik saab korda? Ma ei ole üldse valmis selleks, et ma ei peaks homsest enam muretsema ... ja see teeb mulle muret - jaa, pigem nii.

Mingil hetkel tuleb lihtsalt jätta pisiasjade kallal närimine, tuleb jätta ülemõtlemine, ettemuretsemine - me, kellel see on olemuse osaks, teeme seda niigi : üllatav on, et seda teevad inimesed, kelle tundemaailm on suhteliselt vaiki, kellel puudub või kes eirab seda vähest intuitsiooni, mis võiks teda elus hoida, inimesed kes kategooriliselt eitavad kõike, mis jääb väljapoole nende pisikest turvalist maailma?

Inimene peab leppima sellega, et aeg ajalt keegi ei räägi täit tõde, et aegajalt keegi kasutab olukordi enda huvides, ei julge "kodurahu" huvides otse väljenduda - me ju kõik teeme nii ? Aeg ajalt, siiski, olgem ausad.
Tahtlikult, tahtmatult.

Pool elust raiskame selleks, et teada saada, et kõik mis meie ümber toimub on meie endi tegude tagajärg ja teine pool elust püüame seda unustada ... Kibe, sest need, kes saavad näha, teavad, et iga "kordaaetud" või "õigekspöördunud" asi vabastab sind a' viiest miljonist "probleemist", millega sa oled nii harjunud, et ei ole osanud neid probleemina näha ...
Mõned lapsed igatsevad taga oma vägivaldseid vanemaid, täiskasvanud pereinimesed oma koduvägivalda ... sest see on midagi, mis on seal ja on alati olnud ja see nö. rutiin tekitab inimeses turvatunde, omal väärastunud ja kummalisel moel.
On väär väita, et mõni inimene on klammerduv ja teine mitte - kõik on, suuremal või vähemal määral, kõik vajavad tähelepanu, tunnustust - tunnet, kasvõi valu näol, et nad on olemas ...
Mõistmatu ja kurb, iseenesest.
Nii selgub, et mittekeegi ei ela selles maailmas ise või enda jaoks ...
Enam veel - maailm, mis algselt moondus asjade ja omandihulluse valguses õpitud abituse kasvulavaks on tänaseks punktis, kus seda enam tagasi pöörata ei saa.
Ma ei väida, et oleme kõik pöördumatult abitud aga see viiskude ja muldonni juurde naasemine enam ei toimi ... Ehk jõudis see teadmine inimkonnani liig hilja ... ent täna tuleb leida toimiv ja tugev kesktee hävineva looduse ja käigult vananeva, samuti ülemoderniseeritud tehnikamaailma vahel. Samuti jääb ühele poole ebaoluline osa emotsioonidest ja teisele reaalne, murdjalik ellujäämisinstikt.
Mida valida?
Mis on see, mille sa säästad tuleviku tarbeks?
Mille külge sa "klammerdud"?
Muretus ja naerunäod ... Karmid kohustused?
Lootus?


Kesköö.
Mida teevad inimesed tavaliselt reede öösel?
Ma usun et - ei ole sugugi haruldane: kui tavaline tööinimene parasjagu ei ole pilves, joobes, ekstaasis ja ei jookse hunti - siis ta istub ja joob teed...

Hea tee on - minu lemmik, kaneel ja vanill.
Tulejõu ja lootuste segu.
Ingver jääb täna ära ... Täna pole see päev.

Nagu Rumpumpel - 😁 😁 😁 - reedel ei tohi ju nõiduda!
Aga teed võib juua küll!



... me ei ole täna need, kes me olime eile - me ei ole homme need, kes me oleme täna! Ja parem oleks - kui sa ühel päeval avastad, et oled...