pühapäev, 23. aprill 2017



Kena hommikut jah! 💞

Või mis siin ikka - lumi, inimesed, uudised ...
Aga mul on vaba päev lõpuks : ehk rõõmustate koos minuga! 💗
Kole on möödas ja uued tahtmised ei ole veel elu keeruliseks teinud. Inimesed oma üleorganiseerituses ei märkagi, et puhata ei saa nädalapäeva järele... Selleks, et meel vaba ja vaim virge oleks on vaja palju muud kui et, kell kukkus ja kalendri järele on aeg... heh.
Täna sattus puhkus pühapäevale ja see on armas.
Ma olen väga tänulik.

Pisut kidiseda siis, jube fun - inimesed seovad puhkuse ja rahulolu ainult ja ainult söömaga ... ja siis ärksamad leiavad, et oi- oi : me oleme nagu Universumi nuumlambad !! 😀
Pere ühised hetked - ülekoormatud söömalauas, nädalalõppu kujutavad pildid ja pildikesed - üldjuhul kujutavad söömist, maiustamist, toitu ning isegi suvi on kujundlikult vaid suur sasliku-sööma periood! Ahoi!
Lollikesed, kes ei oska puhkust restos veeta vaid mere äärde või metsa lähevad - haahaa!
... Off the record - ma olen ikka imestanud, et edukad eide-sebijad viivad saagi kõigepealt söömale ja siis on nagu kõik kindel, lepitud ja allakirjutatud ...? Ja kõik?
Hea küll, et tänases majanduslikus olukorras, milla see palgalõhega võitlev emane ikka kohvikusse jaksab minna aga et müüdki ennast lihtsalt õhtusöögi või tasuta hommikukohvi eest ... ?
 ... Ok, ei kritiseeri, lihtsalt - maitse asi aga selline ... tähelepanek ... kummastav mõneti 😯
Eriti päevauudiste valguses : vallasisad, aasta emad, populistlikud poliitikud, pereväärtused?
Hulk hunnituid muresid ja globaalse tähtsusega probleeme ... kes kellega käib 😂😂😂 maakera on nagu üks suur Vaida küla ja loo siis omale mingit keskkonda.
Ahjaa, mõnedega jäi see teema poole peale - keskkond hakkab : vastavalt kordades läbitud loom- ja inimkatsetele, ikkagi seestpoolt peale .. endast väljapoole oskab igaüks "asju paika panna" enda eelistusi ja jõupositsiooni või keeleosavust mängu pannes.
Rääkida oskavad kõik.
Isegi minult saab hulga ideid ja mõtteid, kui ainult keegi kuulata viitsiks 😄 nali!
Endasse uskumine ja enda seest alustamine : enda tunnustamine ja tunnistamine - ei ole aga pooltki nii lihtne ja teisiti sõnadest teod ei saagi.
Vist. Kahjuks.
Tulge kõik kapist välja!!! On aeg 😋📣
Noh muidugi - teaduslikult on kinnitatud fakt, et iga sundus tekitab automaatselt protesti ... ja palju õnne neile, kes ainult protestidest elavad ...

Aga - fafafaa!
Meil siin on kaunis pühapäev ja absoluutselt mõnus mikrokliima - enda tehtud ja Looduse loodud👯!
Maailm ongi üks suur ime ja iga päev võiks olla nagu püha - päev! 🐞


Kommentaare ei ole:

... me ei ole täna need, kes me olime eile - me ei ole homme need, kes me oleme täna! Ja parem oleks - kui sa ühel päeval avastad, et oled...