kolmapäev, 8. detsember 2010

Sain jälle hakkama - tegin inimesele haiget. See ei tõsta minu enesetunnet mitte kuidagi - jääb lihtsalt see teadmine, et ka testel, tugevatel ja tarkadel on nõrki kohti ja see, omal sadistlikul ja küünilisel moel aitab omaenese nõrkusest üle ... võibolla ... või on see hoopis süütunne teise inimese ees, mis sunnib end kokku võtma ja ühtlasi mitte rohkem silma alla sattuma, sest see tähendab "tööd"/teostamist ja tegevust, mis omakorda on unustamiseks ja edasi minemiseks parim teraapia ?
Miks ometi peab kõik nii keeruline ja ümber nurga olema ??
Armasta jah inimesi - väga sügaval oma hinge põhjas, et keegi ei teaks ...

teisipäev, 7. detsember 2010

Melanhoolia-aastaaeg on saavutamas oma tipphetke ... on pime, on külm ja nii üksi on olla. Selles viimases on küll raske kedagi konkreetselt süüdistada aga ... 1001-st korda, oma "kontakte" uurimatagi, võin juba kindlalt väita, et siin ja praegu ei ole kedagi, kellega masendust jagada. Fakt.

esmaspäev, 6. detsember 2010

Mida annab inimesele teadmine sellest - mida teha, kui ta seda ei tee. Mida aitab inimesele arusaam sellest - kuidas toimida, kui ta seda ettekirjutust ehk "soovitust" järjepidevalt eirab ? Kas oleks siis targem vaigistada loom eneses ja talitleda lambukesena oma igapäevastes väikestes tegemistes ? Ehk kui see loom Sinu sisimas on kõik, mis annab sinu elule mõtte ja võime tunda elusana - siis miks satub ta pideva halvakspanu alla ? Miks ei sobi olla elus ja mitte vaid eksisteerida ? Miks me tunnistame vabaduseks rida ettekirjutusi, mis ei ole ka meie endi vaid sadade aastate taguste esiisade poolt ette mõistetud ? Miks ei ole meil tänapäevast tarkust vaid suurelt jaolt Salomoni ajastust pärinev ... miks meil on vaja pidevalt ohjasid ja piitsa ning vajadus millegile allutada ...
... sest me ei ole selles ilmas kuningad nagu oleme harjunud end pidama vaid lambad ... ohvritalled, iseenese soovil ja loomu sunnil ?
OK, blogime siis ... milleks kyll inimesed peavad päevikuid ja päevaraamatuid, blogisid ? Et aastate pärast veenduda - olen ikka samal kohal kus ennegi ?

... me ei ole täna need, kes me olime eile - me ei ole homme need, kes me oleme täna! Ja parem oleks - kui sa ühel päeval avastad, et oled...